Sudėtis:
500 g šokoladinių meduolių
4 bananai
400 g riebios grietinės
stiklinė graikinių riešutų
citrinos sultys
Gaminimas
Paruoškite torto kremą: į dubenį su grietine įpilkite citrinos sulčių(užteks valgomo šaukšto), išmaišykite.
Į torto formelę (galite paprasčiausiai
ant didelės lėkštės) sutrupinkite trečdalį meduolių,ant jų užpilkite
ketvirtadalį viso kremo.
Bananus nulupkite ir supjaustykite riekelėmis.
Ant pirmo kremo sluoksnio išdėliokite pusę bananų ir šiek tiek riešutų. Ant jų taip pat šiek tiek kremo, bet nedaug.
Ir vėl ant viršaus sluoksnį trupintų meduolių (bet ne visus, truputį palikite), bananų ir užpilkyte likusį kremą.
Viršų papuoškite trupintais meduoliais ir padėkite į šaldytuvą - tegul ten pusdienį pastingsta.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą