2014 m. sausio 26 d., sekmadienis

Trapios dovanos

Kartą į vieną kaimą atvažiavo ir liko gyventi ten vienas išmintingas žmogus.Jis mylėjo vaikus ir praleisdavo su jais daug laiko.Taip pat jis mėgo dovanoti jiems dovanas,bet dovanojo tik trapius daiktus.Kaip vaikai nesistengė gražiai elgtis su naujais žaislais,jie pas juos vistiek lūždavo.Vaikai nuliūsdavo ir verkdavo.Praeidavo kažkiek laiko ir išmintingas žmogus dovanojo jiems dovanas vėl,tik dar trapesnes.Kartą tėvai neišlaikė ir atėjo pas jį:
- Tu esi išmintingas ir linki mūsų vaikams tik gero.Bet kodėl tu dovanoji jiems tokias dovanas?Jie stengiasi kiek gali,bet žaislai visvien lūžta ir vaikai verkia.Žaislai tokie nuostabūs,kad nežaisti su jais tiesiog neįmanoma.
- Praeis visai nedaug laiko - šyptelėjo senolis,- ir kažkas padovanos jiems savo širdį. Galbūt tai išmokys juos bent kiek atsakingiau elgtis su tokia neįkainojama dovana?

1 komentaras:

  1. Casino Hotel Tunica, New York - JSHub
    This site uses cookies. You agree to the use of this website. You agree 삼척 출장마사지 to the 과천 출장마사지 use 광주광역 출장마사지 of 전라북도 출장안마 cookies to measure 안산 출장안마 the use of the site.

    AtsakytiPanaikinti